Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

NeoBux πληρώνεσαι για να δεις διαφημίσεις!

Ας δούμε λοιπόν τι είναι το NeoBux ...

Εγώ είμαι ένας νέος χρήστης του NeoBux και όπως όλοι μας θέλουμε ένα καλό επιπλέον εισόδημα από μια ασχολία στο ίντερνετ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ NEOBUX ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Να πω την αλήθεια δεν έχω και πολύ δουλειά να κανω σε αυτό το άρθρο γιατί το NEOBUX έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα και ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ και όλες οι απορίες μας μπορούν να λυθούν χωρίς το πρόβλημα τον αγγλικών.



Το NeoBux είναι μια δωρεάν παγκόσμια υπηρεσία διαθέσιμη σε ένα πολύγλωσσο περιβάλλον.
Η υπηρεσία μας συνίσταται στην παροχή της δυνατότητας, στους διαφημιστές να προσεγγίσουν χιλιάδες δυνητικούς πελάτες προβάλλοντας τις διαφημίσεις τους στο site μας και στους χρήστες να κερδίσουν βλέποντας αυτές τις διαφημίσεις.
Οι χρήστες μας κάνουν κλικ στη διαφήμιση του διαφημιστή και τη βλέπουν για μία καθορισμένη από το διαφημιστή χρονική διάρκεια.
Αφού ο χρήστης δει τη διαφήμιση, πιστώνεται με το προκαθορισμένο χρηματικό ποσό στο NeoBux Λογαριασμό του.
Δε χρειάζεται να πληρώσετε καθόλου για να αρχίσετε να κερδίζετε. Για αυτό, εγγραφείτε τώρα και αρχίστε να κερδίζετε χρήματα χωρίς κόστος!

Το χρηματικά ποσά που κερδίζει ο κάθε χρήστης κυμαίνονται με βάση την συνδρομή του χρήστη, τις διαφημίσεις που είδε, τον αριθμό των referrals που έχει ο χρήστης και τον αριθμό των διαφημίσεων που αυτοί οι referrals βλέπουν.

Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα mouse και ένας Η/Υ


Επιτρέπουμε σε κάθε ζωντανό οργανισμό να κάνει κλικ για εσάς.
Αν έχετε σκύλο μπορείτε να αρχίσετε την εκπαίδευση (θα θέλαμε πολύ να δούμε το βίντεο)!

Αν πιστεύετε ότι ένα πρόγραμμα που κάνει κλικ αυτοματοποιημένα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, τότε έχετε μία εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας.
ΠΗΓΗ: NEOBUX

ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑ ΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΑΠΆΤΗΣΕ ΜΕ ΥΠΈΡΟΓΚΑ ΠΟΣΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΡΊΣΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΉ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

WWW.NEOBUX.COM ( κανε κλικ για εγγραφή στο neobux )


2 σχόλια:

  1. τσέκαρε και δω για περισσότερα ptc sites και οχι μονο
    http://kerdoclick.blogspot.gr/
    κανω και ανταλλαγή ρεφεραλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ola auta re paidia alla pes oti exw mazepsei ena poso egw omws thelw na mou ta valoun se enan trapeziko logariasmo pws ginetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή