Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Δουλειά στο ίντερνετ... Αναλυτικά


Γεια σας, σήμερα όταν γκουγκλαρεις (αναζήτηση στο google) " χρήματα από το ιντερνέτ" εμφανίζεται ένα μεγάλο πλήθος ιστοσελίδων με αρκετό υλικό για το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν κατάλαβα και πολλά και δεν με κάλυψε κανένας. Εγώ ( και οι περισσότεροι ) θέλω να βγάλω χρήματα  από το ιντερνέτ χωρίς να διαθέτω ιδιαίτερες γνώσεις στον υπολογιστή και στα Αγγλικά . Οι ερώτησης μου είναι:

  1. Υπάρχει κάτι τέτοιο ?
  2. Είναι ασφαλές ?
  3. Για πόσα χρήματα μιλάμε ? θέλει κεφαλαίο προς  επένδυση ? αν ναι πόσο περίπου ?
  4. Πως πληρώνομαι 
  5. Είναι στα Ελληνικά ? Υπάρχει βοήθεια στα Ελληνικά ?
  6. Τι παίζει με την εφορία ?
  7. Είναι εύκολο ?
  8. θέλει χρόνο ?
  9. Υπάρχουν αποδείξεις γ όλα αυτά ? 
  Οι απαντήσεις μετά από γκουγκλαρισμα είναι συνήθως :
  • " ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ " 
  • " Παιδιά η καλύτερη ιστοσελίδα για λεφτά στο διαδίκτυο είναι αυτή @#$%^&*(). Μπείτε κάντε εγγραφή και θα με θυμηθείτε. Παίρνετε 0.045 απλά για να κάνετε ένα κλικ!!Μπείτε δεν θα χάσετε. 
  • " Παιδία ένας είναι ο τρόπος να βγάλετε εύκολα και γρήγορα λεφτά.
  • καντε like στο face book " 
  • " Min pistevete se malakies me KLIK pedia imoun gramenos se 5-6 arketo keros ta perisotera klisan kai ta ipolipa den plironan apla pramata " 
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ
πηγή των απαντήσεων είναι σχόλια του : postokano



Έκατσα λοιπόν και είπα ας πάω να δοκιμάσω μια εταιρία μετά από αρκετό ψάξιμο γιατί υπάρχουν χιλιάδες. Η εταιρία -σίτε ήταν του τύπου " Κάνω κλικ σε διαφημίσεις και πληρώνομαι " Έτσι απάντησα κατά μεγάλο ποσοστό στα ερωτήματα μου .

  1. Υπάρχει κάτι τέτοιο και μάλιστα είναι πολλές οι επιλογές 
  2. Είναι ασφαλές
  3. Μιλάμε για κανένα 15 ευρώ ( 20$ ) περίπου. Αν θες βάζεις κεφαλαίο!! Αν ναι με κεφαλαίο 50 ευρώ/έτος *με κεφαλαίο βγάζεις 15 ευρώ την ημέρα. Χωρίς πρέπει να διαθέσεις αρκετά χρόνο για να φτάσεις 15 ευρώ περίπου. ΑΝ ΘΕΣ περισσότερα επενδύεις και περισσότερα. * (ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ: ξεκίνα χωρίς κεφαλαίο και όταν νιώσεις ότι σε καλύπτει τα ερωτήματα σου και αυτό που θες σε χρηματικό θέμα επένδυσε.)
  4. Πληρώνεσαι τραπεζικός (Paypal και αλλά γνωστά τέτοιου τύπου τράπεζες πολύ ποιο αξιόπιστες και από τις γνωστές μας τράπεζες 
  5. Σπάνιο φαινόμενο αλλά υπάρχουν και για εμάς τους Έλληνες κάποια. 
  6. Απολύτως τίποτα. Δεν είναι παράνομο και δεν μπορεί να ελεγχθούν τα κέρδη μας. *ποτέ δεν ξέρεις τι σε ξημερώνει σε αυτήν την χώρα.* 
  7. Αρκετά εύκολο γ αυτό και δεν έχει αρκετά χρήματα ( ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΆΛΑΙΟ) * ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΊΖΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ * 
  8. Ο Χρόνος Περίπου είναι ένα μισάωρο 
  9. Ναι υπάρχουν, Βίντεο και άτομα ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι πολύ καλοί. 

Το Σίτε που μου έδωσε τα πρώτα μου Cent's μου έδωσε και τις παραπάνω απαντήσεις είναι το NeoBux ( ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ) 

Επόμενος στόχος είναι να βρω και άλλα τέτοια σίτες η με διαφορετικο περιεχομενο για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ



email: greekwebmoney@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου